top of page
Geïllustreerde kaart

SPEURTOCHT

Wil je meer weten over het openbaar vervoer uit het verleden? Doe dan de ‘Stoker Jan’ speurtocht! Met allerlei leuke vragen en opdrachten leidt deze speurtocht je langs de mooiste en oudste voorwerpen. Wist je dat:‘Stoker Jan’ zijn trein altijd exact op tijd laat vertrekken? De Geldersche Tramwegen een van de grootste maatschappijen van de regio was? Er toen al bussen en treinen samenwerkten? En dat er meer dan 1.500 mensen werkten?

OP DIT MOMENT KAN ER NOG GEEN SPEURTOCHT WORDEN GEDAAN

Gratis Kleurplaten

Ook thuis kun je al kennismaken met het openbaar vervoer! Hieronder vind je twee kleurplaten die gemaakt zijn door Syntus. Klik op de afbeelding om hem te vergroten. Vervolgens kun je linksboven op de download-knop klikken. Veel kleur plezier!

Voor Wie?

De speurtocht is bedoeld voor kinderen van 6-10 jaar. Als je na afloop je antwoorden laat controleren bij de informatiebalie, krijg je een klein, echt Openbaar Vervoer Diploma. Aanmelden voor een speurtocht is niet noodzakelijk. Heeft u vragen dan kunt daarvoor contact opnemen met het museum door het sturen van een mailtje naar info@ovspeelgoedmuseum.nl.

TRAVELBOX

In het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum staat een Travel Box (Reiskist). Deze Travel Box (Reiskist) is voorzien van 4 cijfersloten. De codes van deze 4 cijfersloten moeten worden gekraakt. De deelnemers gaan aan de hand van opdrachten, geheimschriften, raadsels en zoektochten in het museum de codes verzamelen. Dit gebeurt deels onder begeleiding van een suppoost. Met behulp van de gevonden codes kan de Travel Box geopend worden. En ….wat ligt er in de Travel Box?????

OP DIT MOMENT KAN ER NOG GEEN TRAVELBOX WORDEN GEDAAN

Voorwaarden
Minimum leeftijd : 9 jaar.
Groepsgrootte : minimaal 2, maximaal 4 deelnemers.
Aanmelden bij de receptie.
De kosten per deelnemer zijn € 3,00 (exclusief entree museum)
Het programma duurt ongeveer een 45 minuten.

Vintage koffer
bottom of page