top of page
verjaardagsfeestje, vier je verjaardag, museum, speelgoed museum, doesburg

VIER JE VERJAARDAG

In het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum kunnen kinderen ook hun verjaardag vieren. Het is bijzonder, ze leren en maken iets en nemen hun ‘eigen’ bus mee naar huis. Na het zingen voor de jarige en het bekijken van een filmpje,  wordt er gezamenlijk een opdracht uitgevoerd. Als de opdracht goed is uitgevoerd kan de grote schatkist met cijfersloten worden geopend. Wat er in de schatkist ligt houden we nog even geheim.

OP DIT MOMENT KAN ER NOG GEEN FEESTJE WORDEN GEBOEKT

 

Kosten

De kosten zijn € 70,-. inclusief toegang, begeleiding, materiaal, drinken, versnaperingen en een cadeautje voor de jarige. Dit bedrag dient voor aanvang contant of per pin betaald te worden bij de receptie van het museum.
 

Regels

– Er kunnen geen twee groepen tegelijkertijd deelnemen.
– Maximaal 10 kinderen per groep, leeftijd 6 t/m 11 jaar.
– Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te brengen.

 

Tijden

In de ochtend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag , zaterdag en zondag. Maar waarom in de ochtend? De ochtend is ideaal,  want dan is het hele museum alleen voor de jarige gereserveerd. We starten dan omstreeks 10.00 uur. Het totale  programma duurt ongeveer 90 minuten. 
 

Aanmelden

Aanmelden en reserveren van een verjaardagspartijtje is noodzakelijk. Stuur hiervoor een berichtje naar info@ovspeelgoedmuseum.nl.
Een verjaardag arrangement dient minimaal twee weken voor uw bezoek te worden gereserveerd.

bottom of page